| Sign In | Join Free | My entremaqueros.com |
|
| Categories | RFID Laundry Tag |
|---|---|
| Brand Name: | LINKWIN |
| Model Number: | LAU006N |
| Certification: | CE |
| Place of Origin: | CHINA |
| MOQ: | 1000pcs |
| Price: | USD0.2/PC to USD0.5/PC |
| Payment Terms: | L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram |
| Supply Ability: | 1 Million per month |
| Delivery Time: | 10 working day |
| Packaging Details: | 10000pcs/carton |
| Material: | Fabric |
| Color: | White |
| Chip: | NFC213 or customized |
| Frequency: | 13.56MHz |
| Read range: | up to 10 cm |
| Washing cycles: | 200 times |
PPS Round Button Wearable NFC RFID Laundry Tag label For Clothing
| Type | RFID Laundry tag/Garment inventory tag |
| Material | ABS, Silicon, PPS and special material, woven fabric, etc |
| Frequency | 125KHz, 13.56MHz, 860-960MHz |
| Protocol | ISO11784, ISO14443A, ISO15693, EPC CLASS1 GEN2, ISO 18000-6C |
| Size | Various sizes for selection, customize sizes available |
| Chip | EM4200, EM4305, TK4100, F08, Monza 4, Alien H3, etc |
| Features | Washable, durable, high temperature and moisture resistance |
| Working Temperature | -30℃~220℃ |
| Application | Easy to embedded or sewed into clothes and other objects. Widely applied for laundry, industrial cloth washing, garment inventory management etc |

Question 1: Is there stock for your products? Answer: There is stock for different products in different periods. Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need. |
Question 2: Do you offer samples? Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and
freely. |
Question 3: How can the artwork be offered? Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing. |
Question 4: What is MOQ? Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity. |
Question 5: What different RFID products do you offer? Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels,
RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory. |
Question 6: What shipping way is adopted? Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity. |
Question 7: What is the lead time? Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days. |
Question 8: What payment do you adopt? Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount. |
|