| Sign In | Join Free | My entremaqueros.com |
|
| Categories | RFID Hardware |
|---|---|
| Brand Name: | LINKWIN |
| Model Number: | LRE-D02 |
| Certification: | CE |
| Place of Origin: | CHINA |
| MOQ: | 1pcs |
| Price: | USD100/PC to USD0300/PC |
| Payment Terms: | L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram |
| Supply Ability: | 10000pcs per month |
| Delivery Time: | 10 working day |
| Packaging Details: | 50pcs in a carton |
| Shell: | Acrylic panel |
| Interface: | internet access/gorge line 232/USB |
| Frequency: | 865~868(EU) ;902~928(US) |
| Antenna: | Near field circular polarization |
| Dimension: | 300( L) *200( W) *30( H)mm |
| Reading speed: | >50 tags/sec |
RFID desktop reader LRE-D02 , Wholesales USB 860~960MHz EPC GEN2 desktop uhf rfid reader writer access control reader
LRE-D02 is a high performance UHF desktop reader based on High performance read and write engine design,Fully meet protocol EPCglobal C1 Gen 2 ISO 18000-6C, Combined with a unique multi-label processing algorithm, At the same time, ensure the RFID tag can be read and write quickly,It is widely used in clothing, retail, medical, anti -counterfeiting, books, archives application
| Mechanical electrical performance | |
| Dimension: ( MM) | 300( L) *200( W) *30( H) |
| Antenna | Near field circular polarization |
| Shell | Acrylic panel, metal bottom shell, the whole machine is black |
| Performance Index | |
| Tag / Transponder Protocols | EPCglobal C1 Gen 2 ISO 18000-6C |
| Frequency | 865~868MHz/902~928MHz( Can be adjusted according to different countries or regions) |
| Frequency modulation | FHSS or fixed-frequency, can be set by software |
| RF output | from 0 dBm to 26dBm* with +/-1dBm |
| Reading speed | >50 tags/sec |
| Tag Buffer Size | 330 tags @ 96 bit EPC/100@ 96 bit EPC |
| Tag RSSI | Supported |
| Power | 12 V/3A DC or USB |
| Indicator light | POWER:Red LED, Power indicator COMM:Green LED ,Communication indicator TAG: Blue LED , Tags operation indicator |
| Communication interface | RS232 / USB / RJ45 optional |
| Environment | |
| Operating Temp | -20~+55℃ |
| Storage Temp | -20~+85℃ |
| Humidity | 5%~95%RH, Non-condensing |

Question 1: Is there stock for your products? Answer: There is stock for different products in different periods. Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need. |
Question 2: Do you offer samples? Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and
freely. |
Question 3: How can the artwork be offered? Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing. |
Question 4: What is MOQ? Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity. |
Question 5: What different RFID products do you offer? Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels,
RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory. |
Question 6: What shipping way is adopted? Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity. |
Question 7: What is the lead time? Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days. |
Question 8: What payment do you adopt? Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount. |
|