| Sign In | Join Free | My entremaqueros.com |
|
| Categories | RFID Inlay Tag |
|---|---|
| Brand Name: | LINKWIN |
| Model Number: | WET0895 |
| Certification: | CE |
| Place of Origin: | CHINA |
| MOQ: | 10000pcs |
| Price: | USD0.02/PC to USD0.05/PC |
| Payment Terms: | L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram |
| Supply Ability: | 1 Million per month |
| Delivery Time: | 10 working day |
| Packaging Details: | 3000pcs/roll ; 8 roll in a carton |
| Surface Material: | NO |
| Chip: | R6P or customized |
| Frequency: | 860~960MHZ |
| Read range: | up to 8 meter |
| Size: | 8× 95mm |
| Service: | encoding |
RFID UHF wet inlay WET0895 , RFID label for retail , Apparel RFID UHF label , small RFID WET INLAY , no surface paper
The Wet inlay is specially designed for logistic , Asset management , Retail.and we can use different surface paper according to real application to meet different request. Pre encoding and Pre-printing service is available.
| Specifications | |
| Protocol | ISO/IEC 18000-6C & EPC global Class 1 Gen 2 |
| Chip | R6P |
| Memory | EPC 128bits,USER 0bits,TID 64bits |
| Application | Logistic,Asset management,Retail |
| Read range | Up to 10 meter by fixed reader; Up to 5 meter by handheld reader |
| Frequency | 860~960MHz |
| Label/We inlay Size | 98.18*12.31mm |
| Antenna Size | 95*8mm |
| Package | 5000pcs/roll |
| Surface paper | NO |
| Storage temp | -20℃ to 60 ℃ |
| Operation temp | -20℃ to 60 ℃ |
| ESD | <=2KV |
| Warranty | 1 Year |

Question 1: Is there stock for your products? Answer: There is stock for different products in different periods. Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need. |
Question 2: Do you offer samples? Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and
freely. |
Question 3: How can the artwork be offered? Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing. |
Question 4: What is MOQ? Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity. |
Question 5: What different RFID products do you offer? Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels,
RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory. |
Question 6: What shipping way is adopted? Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity. |
Question 7: What is the lead time? Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days. |
Question 8: What payment do you adopt? Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount. |
|